miércoles, 30 de septiembre de 2009

Gallecs: 30-9-09

Aquesta tarda m'he donat una volteta cap al tard aprofitant la fresca que ja comencem a tenir. La primera observació interesant ha sigut pujant la primera carena on un dels pit-rojos hivernants ja havia arribat i estaba reclamant insistentment. Devant dels camps de Can Cònsol una Puput ha sortit volant d'un camp i he sentit el cant d'un sisó, ia vui he rigut quan el Xesco m'ha dit que els faisans els imitaven moooltbé... Després d'aixó he decidit marxar baixada avall on al bosc de devant de Cal Jornet Xic he pogut escoltar un Gratapalles i veure un aligot força llunyà. Ja arribat als hortets de Can Salvi un grup molt nombrós de Cotorra de Kramer(més de 20..) que feia temps que no veia en uns nombres tan "potents" d'aquesta espècie al·loctona. A Bandolers tota la activitat es concentrava a l'extrem més llunyà(el de l'autopista) i com a més destacat 2 Còlits grisos, un grupet de cruixidells, 1 cuereta groga, 1 mosquiter de passa, 1 Alosa.. Aquesta concentració es deu al fet de que als dipòsits d'aigua estiguesin fins a 3 cotxes de Falconers(he contat 3 falcons) que foragitaven tot ocells cap a l'altre extrem de la carena. Ja tornant cap a Parets als camps de devant de la torre d'en Malla fins a 5 mussols comuns fent escandol.



Aquesta darrera foto ens mostra una carronya molt recent on tansols hi havien plomes i dos troços d'ala(dedueixo que es d'un falconer, no ho se..) En tot cas es tractava d'un tudó.
També s'ha deixat veure un Conill Oryctolagus cuniculus i segueix el pas de les papallones Colias Crocea i Cynthia Cardui.

1 comentario: