miércoles, 9 de septiembre de 2009

Navarra

Aquest estiu vaig estar una semaneta per Navarra, intentant com no buscar en Dendrocopos leucotos(bimberos sin fronteras com diria el Paco). Aquest el vaig veure(i escoltar) molt fugaçment a Quinto Real, a la part oriental dels pirineus. Aquí al Collado de Urquiaga vaig poder veure forces mastegatatxes, Mallerengues d'aigua, Trochilus etcetc i força Vesper en migració.





També vàrem visitar Irati un parell de dies, el collet d'Azpegui(superrecomanable) i una tarda ens vem apropar al collet de lindux, on en poca estona van aparèixer cosas xules.








Ja baixant cap al sud vem apropar-nos a Belagua, per visitar l'anomenat rincón de Belagua i fer una de les rutes d'esquí de fons que parteixen del refugi.




Durant l'estada al pirineu Navarrès, vàrem veure força Milà Reial, Bitxacs Rogencs, Mastegatxes, Àguila Pescadora, Mosquiter de Passa, Tallareta Vulgar, Passerell(tots aquests en migració), i Picot negre, Merla d'aigua, Mallarenga d'aigua, Verderola, Còlit gris, Gralla de bec Groc, .. com a residents.

La tarda del dia de Belagua, vem visitar les Foces de Arbayún i el cim del Arangoiti(amb fantàstiques vistes). Realment molt maco.


El dia seguent el vàrem dedicar a Pitillas i a pasejar per pobles com Olite, Unjué i San Martín d'Unx(també molt recomanables).


El dia de tornada cap a casa vem visitar la Bardenas Reales i la bonica ciutat de Tudela.






En breu la llista completa!

Per veure les altres fotos..:
www.facebook.com/album.php?aid=2023451&id=1330322618&l=7851ff88a2

No hay comentarios:

Publicar un comentario