viernes, 11 de septiembre de 2009

PRIDE OF BILBAO: Agost 2009

Aquest agost ens vem apuntar jo i el meu pare a l'excursió per veure aus pelàgiques i cetàcis que organitza en Gorka Ocio a bord del Pride of Bilbao(Ferry que uneix Bilbao amb Porthsmouth). Per 180€ t'inclou 3 nits i el servei de guia(si el necesites es meravellós, tothom sap moltísim). Així vem embarcar junt amb el Joan Carles i la Nuria. Allà ens vem trobar al Xurxo i a la Maria José, a l'Albert Cama, al Marcel Gil, la Matxalen i una amiga seva ademés d amb l'Oscar Llama. durant la travesa vaig fer varis bimbos(!!) com Petrell cuaforcat, Baldriga Capnegra, Gavineta cuaforcada, Baldriga grisa, Escuraflascons Becgros. Els cetacis nous van ser el Rorcual d'aleta blanca, el dofí comú, el Cap d'olla Gris, la Marsopa i la Balena amb bec de Cuvier.
Encara que ni els numeros ni la varietat fosin masa elevats és una gran experiència que recomano a tothom, i jo l'any que ve repetiré








Des d'aquí enviar una abraçada als comapanys catalans, a l'Aitor, l'Alejandro i la Claudia, al David, al Xurxo i la Maria josé, A l'Oscar, a la gent de la SAO, al Gorka, al David, al Jon, al petit Sergio i als seus pares, a la Bea i el seu xicot, a l'Abel i la seva dona. i a les 76 persones que van venir en la expedició.

Per veure més fotos:

No hay comentarios:

Publicar un comentario