domingo, 20 de diciembre de 2009

Secans de Lleida- 20 de desembre



El Morell de Collar que van detectar en Marc Galvez i en josé Guerra a una petita basseta de regadiu prop d'Alcarràs va cridar la meva atenció i la del Joan Carles. Així doncs aquest matí 4 valents(Joan Carles Bellido, Nuria Abad, Jose Miguel Baena i jo mateix) hem anat tirant cap a Lleida. La panadella estava força nevadeta encara i ja als Secans es veien grupets de Fredelugues arreu, inclus forces Sisons en algun camp.
En uns camps abans del Pantà de l'Arròs un grup força nombros de Sisons ademés de bastantes Daurades Grosses en un camp proper. El Pantà de l'Arròs cuasi per complet glaçat i un grup de Xarxets i de Fotges es repartien els llocs on encara hi havia aigua liquida. Després de buscar i buscar hem donat amb la bassa dels Morells on seguien tots els Morells de Cap Roig, el Morell Xocolater i l'ansiat Morell de Collar!!



Al migdia hem anat al Almacelles a dinar amb el Juanjo i l'Amparo i ja de tornada ens hem apropat un momentet a Ivars on la poca llum no ens ha deixat veure res.

No hay comentarios:

Publicar un comentario